top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRachida

From the heart

"Er is geen groter cadeau dat je kunt geven dan de energie van onvoorwaardelijke liefde." - Brugh Joy Ik wil graag mensen helpen en dat ze zich beter gaan voelen. Ik wil dan ook resultaat zien. Maar dan verwacht ik te veel. Ik heb geleerd dat verwachtingen juist in de weg staan van vele mogelijkheden. Van openheid. En dat ik niet kan zorgen voor een bepaalde gevolg als ik a of b doe. Gevolgen voor iemand anders kan ik niet bepalen maar wel mijn eigen verwachtingen en intentie. En met de juiste intentie kan er veel moois gebeuren. Het is mooi om verrast te worden en om te zien wat er gebeurt tijdens en na een behandeling. Dat iemand stopt vechten tegen rust en dan in slaap valt. Of dat iemand minder pijn heeft of beter kan ademhalen. Of dat iemand dankbaar is voor de liefdevolle aandacht. "Energetische heling, zoals Healing Touch, biedt beoefenaars een manier om een liefdevolle, hartgecenterde intentie en zorg in te kunnen zetten,..., uit dienstbaarheid voor het hogere goed van de mensheid..." -Grondbeginselen en beoefening van Healing Touch ✨

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Pijn

bottom of page