top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRachida

Liefde boven angst

Heb je wel eens gemerkt wat er gebeurt als je bang bent, je zorgen maakt of je je schaamt voor iets? Wat zijn dan jouw gedachten? En wat merk je als je blij bent, zelfvertrouwen hebt of tot rust komt?


Zie je het verschil? Voel je het verschil? Merk je het verschil in vibraties?


Laatste keer dat ik ziek was, was ik heel bang en bezorgd. Toen ik door had dat ik ziek was omdat ik me zo voelde, ging ik mijn vibratie verhogen door te kiezen voor liefde, vertrouwen en rust. Door bezig te gaan met positieve affirmaties. Door mijn leven te vullen met positieve dingen, wat voor mij goed voelt. Door positiever te gaan denken, want ons lichaam luistert heel goed naar onze gedachten.


Een hogere vibratie zorgt voor veel goeds. Met een Healing Touch behandeling kan ik helpen jouw vibratie te verhogen 🙌🏽


Ps: het is menselijk om geraakt te worden en even in een lagere vibratie te zijn. Het is de kunst om elke keer weer de keuze te maken om anders te denken/in een hogere vibratie te komen. En hoe vaker we dit doen, des te hoger onze vibratie, des te beter we ons voelen!


CHOOSE LOVE OVER FEAR! KEEP CHOOSING LOVE! 💚


Illustratie door @asjaboros @anatomy.of.bliss

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Pijn

bottom of page